prestationsångest


Melody Musikterapi erbjuder behandling av stadium forskat lindring av olika yrkesgrupper.

Musiikkiterapeutilla har erfarenhet av behandling av scenen terapeutiska samtal, fysioakustisen behandling och klinisk improvisation igenom.

Förekomsten styrs av en mångfasetterad utvecklingen av hjärnan, erfarenhet, utbildning och konto i samband med arbetsminnet delning och interaktion, vilka alla är områden av stress kan påverka. Den idealiska representation av situationen består av likvärdigheten av egenskaperna hos den typ av artist funktioner, prestanda, eller sina egna färdigheter i programvaran svårighetsgrad och omfattning och den kombinerade effekten av prestationssituationer förtrogenhet / främling. interaktionen av dessa faktorer påverkar uppkomsten av rampfeber antingen förstärka eller reducera den. För att hantera prestationsångest bör vara den utövande att kunna ta itu med förekomsten av mannen själv, som hänför sig till förslaget och presentationen av situationen i rädsla.

Musikterapi kan prestationsångest behandlas genom att ta itu med orsakerna till rampfeber, manifestationer, sin egen självbild och självuppfattning och kunskap om kroppen. Information om varför nervspänning uppstår och varför jag så sätt underlätta deras inställning till prestationsångest. Metoderna kan användas i tillägg till den terapeutiska konversation fysioakustista behandling för att öka kroppsmedvetande och avkoppling, samt klinisk improvisation.

Begär mer information om scenskräck vård paket info@musiikkiterapiamelodia.fi eller 040 456 5045.